inPulse Works Oy toimittaa Fingridin datahubin tietokonversiopalvelun

Yhtiö: 
FG
Uutinen: 

Fingrid Oyj:n omistama yhtiö Fingrid Datahub Oy on valinnut IT-ratkaisujen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys inPulse Works Oy:n toimittamaan Suomen datahubin tietokonversiopalvelun toteutuksen sekä siihen liittyvän tukipalvelun.

Jotta datahubissa käytettävät tiedot ovat yhdenmukaisia ja oikeassa muodossa, toteutetaan ennen järjestelmän käyttöönottoa tietokonversiopalvelu. Palvelun avulla varmistetaan varsinaiseen datahub-järjestelmään ladattavien tietojen laatu ja tarjotaan sähkön vähittäismarkkinoiden osapuolille portaali, jonka kautta he toimittavat lähdetiedot tarkastettaviksi ja edelleen ladattaviksi datahub-järjestelmään. Tietokonversiopalvelu tuottaa tarkastusraportteja, joiden perusteella myyjät ja verkkoyhtiöt korjaavat järjestelmiensä tietoja.

Hyvistä vaihtoehdoista inPulsen ratkaisu osoittautui kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi, johtuen yrityksen ratkaisujen korkeasta valmiusasteesta ja ketterästä toimintamallista. inPulse Works on vakuuttanut teknologiaosaamisellaan, toimialan tuntemuksellaan ja asiakaslähtöisyydellään. Fingrid on luottavainen siihen, että inPulse Works pystyy toimittamaan erinomaisen tietokonversiopalvelun toimialan käyttöön.

Tietokonversiopalvelun toteutus käynnistyy välittömästi suunnittelutyöpajalla pilottiryhmän kanssa 21.6.2017 . Tavoitteena on, että palvelu avataan pilottiyritysten käyttöön syksyn aikana ja koko toimialalle ensi vuoden huhtikuussa.