Datahubin tukipalvelu ServiceNow on avattu

Yhtiö: 
FG
Uutinen: 

Fingrid Datahubin ServiceNow -tukipalvelu on avattu ja pääsette kokeilemaan uuden palvelumme käyttöä. Ohjaamme kaikki asiakkaamme ServiceNow-palveluumme kevään aikana ja palvelemme teitä edelleen myös sähköpostitse.
Keskitämme kaikki datahub-projektiin sekä nykyiseen tiedonvaihtoon liittyvät kysymykset sekä palvelupyynnöt jatkossa tukipalveluumme.

Ohjeet tukipalvelun käytöstä löytyvät EDIELfi-portaalistamme.
Linkki tukipalveluumme löytyy nyt myös EDIELfi-portaalin etusivulta.

HUOM!
Jotta yhtiökäyttäjät voivat lähettää kysymyksiä sekä palvelupyyntöjä tukipalveluun tulee heidän rekisteröityä palveluportaaliin. Rekisteröityminen tapahtuu kirjautumissivulta valitsemalla ”Ei vielä tunnuksia? Klikkaa tästä”. Rekisteröityessä yhtiökäyttäjän tulee antaa myös yhtiönsä rekisteröintikoodi, joka on yhtiön nimi (konserniyhtiöillä pääsääntöisesti emoyhtiön nimi). Rekisteröintipyynnöt tulevat pääkäyttäjän hyväksyttäväksi.

Yhtiönne rekisteröintikoodi:
Yhtiökohtainen rekisteröintikoodi on lähetetty palvelun pääkäyttäjille. Löydät yhtiökohtaisen rekisteröintikoodilistauksen myös EDIELfi-portaalin Käyttöohjeet-sivulta (sivu avautuu ainoastaan kirjautuneille EDIELfi käyttäjille).